yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПОСЛЕДЕН МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 8-ми кръг
25 ноември 2023 /събота/ | Ботевград
ЯМБОЛ 67 @ БАЛКАН 80
видео | стат

6-ти НБЛ | 10-ти НБЛ

W 77-69
видео | стат

vs.
СЕЗАМ НБЛ
29.11.2023
/сряда/,
18:00 ч.
з. Диана | Ямбол
ЯМБОЛ @ РИЛСКИ
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 10-ти кръг
04/12.2023
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Самоков TV
 
Untitled Document
ЯМБОЛ U13 ПЕЧЕЛИ ТУРНИР В СОФИЯ
15 декември 2019

Ямбол U13 спечели Коледния турнир на Левски  в зала  "Илия Мирчев"  с три победи от три мача. Турнирът е организиран от Българска асоциация спорт за учащи в памет на Илия Мирчев. Събитието се проведе в баскетболната зала на спортен център „Левски“ (Герена) и в него взеха участие отборите на „Левски“, „Буба баскет“, „Балкан“ (Ботевград) и „Ямбол“.
На турнира присъстваха кметът на район „Подуяне“ Ева Митова, председателят на Българска асоциация спорт за учащи и баскетболен клуб „Левски“ Юлия Боянова и Ефимия Мирчева - дъщеря на легендарния български баскетболист Илия Мирчев, който е носител на два медала от Европейски първенства и е избиран в символичния отбор на Стария континент.
Малките баскетболисти на Ямбол демонстрираха за пореден път чудесен баскетбол, а победите им продължават да ни радват. Нека припомним, че момчетата от ямболския отбор само преди седмица се завърнаха от доста трудно и изморително мини турне в Истанбул и въпреки това те отново бяха на висота и в това тежко за тях изпитание.
Добрата игра и демонстрираната класа за тази възраст водят и до покани за тяхно участие и в международни турнира. Вече имат три поименни покани за участие в Турция, Сърбия и Полша.
Момчетата, техните треньори и родители за пореден път изказват благодарността си към Община Ямбол за осигуряване на необходимите условия за участие в подобни изяви, а с постигнатите резултати доказват, че доверието към тях е оправдано.

Всички резултати:
Левски - Балкан - 64:55
Тигър Ямбол - Буба - 77:72
Тигър Ямбол - Балкан - 75:54
Тигър Ямбол - Левски - 80:63
Буба - Балкан - 76:56
Левски - Буба - 66:81


Индивидуалните награди за най-полезен състезател според треньорите отидоха при:
Ямбол - Марк Шопов
Буба - Даниел Хинков
Левски - Ивайло Скрински
Балкан - Иван Воденичарски

Untitled Document