yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПОСЛЕДЕН МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

efbet НБЛ | плейофи 2021
23 април 2021, Ямбол
| 1-ви мач
ЯМБОЛ 62 @ ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ 92
видео | резюме | стат

101-102
краен резултат

vs.
efbet НБЛ
плейофи 2021,
2-ри мач
26 април 2021
/понеделник/
19.00 часа
Диана | Ямбол
СЕЗОНЪТ ЗА ЯМБОЛ
ПРИКЛЮЧИ
 
Untitled Document
КУПЕТЕ АБОНАМЕНТНА КАРТА ЗА МАЧОВЕТЕ НА ЯМБОЛ
08 октомври 2020

БК „Тунджа” – Ямбол пусна в продажба абонаментни карти за сезон 2020/2021.
Сезонният билет можете да закупите от театралната каса намираща се в Безистена.
Цената е 50 лв.

Предимството на закупилите картата е, че ще имате запазено място на трибуните на Диана Арена. Ще гледате мачовете на Ямбол на по-ниска цена от тази, ако решите да си купувате билети. Няма да чакате на дълги опашки пред касите преди всеки мач за закупуване на билети.

За всеки истински баскетболен привърженик е чест да притежава сезонен билет за мачовете на любимия отбор. По този начин показвате съпричастност към усилията на треньори, състезатели и ръководство в тежките битки в НБЛ. Помагате и финансово клуба с необходимите средства за започването на сезона.

Абонаментната карта е за един посетител и важи за всичките 12-те домакински мача на Ямбол през редовния сезон.

Билетите за мачовете на Ямбол през новият сезон 2020-21 ще са с цена 5 лева.
Деца до 7 години влизат безплатно.
Билета за учащи е 3 лева.
В предвид епидемиологичната обстановка в страната и изискванията за посещение на баскетболни мачове всички закупени билети ще бъдат предлагани с места.
Билетите също ще бъдат пускани в предварителна продажба. Тях също можете да закупите от театралната каса намираща се в Безистена. Препоръчваме това да стане ваша практика. Освен, че няма да чакате на опашки за билети ще спомогнете за по-бързо влизане в залата и избягване на струпване на входовете, което е възможно да се случи в предвид доста строгите пропусквателни мерки наложени от епидемиологичната обстановка.

Освен абонаментни карти БК "Тунджа" - Ямбол пуска в продажба и ВИП карти за ложата. Цената, която трябва да плати притежателят и е 100 лв.
Освен място в ложата притежателите на ВИП карта ще получат за всеки мач брошура със съставите на двата отбора, както и брошура със статистическите показатели на играчите.
Ще получат и по бутилка вода или безалкохолна напитка.

От този сезон юношеският отбор U19 на Ямбол ще участва в „А“ група. Цената на билетите на мачовете на нашите таланти ще е с цена 2 лева. Тях също можете за закупите в предварително продажба и с място на трибуните на зала „Диана“.

Да си пожелаем един успешен за всички нас сезон 2020-21.

 

Untitled Document