yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document
ЯМБОЛ U13 ПЕЧЕЛИ ТУРНИР В СОФИЯ
15 декември 2019

Ямбол U13 спечели Коледния турнир на Левски  в зала  "Илия Мирчев"  с три победи от три мача. Турнирът е организиран от Българска асоциация спорт за учащи в памет на Илия Мирчев. Събитието се проведе в баскетболната зала на спортен център „Левски“ (Герена) и в него взеха участие отборите на „Левски“, „Буба баскет“, „Балкан“ (Ботевград) и „Ямбол“.
На турнира присъстваха кметът на район „Подуяне“ Ева Митова, председателят на Българска асоциация спорт за учащи и баскетболен клуб „Левски“ Юлия Боянова и Ефимия Мирчева - дъщеря на легендарния български баскетболист Илия Мирчев, който е носител на два медала от Европейски първенства и е избиран в символичния отбор на Стария континент.
Малките баскетболисти на Ямбол демонстрираха за пореден път чудесен баскетбол, а победите им продължават да ни радват. Нека припомним, че момчетата от ямболския отбор само преди седмица се завърнаха от доста трудно и изморително мини турне в Истанбул и въпреки това те отново бяха на висота и в това тежко за тях изпитание.
Добрата игра и демонстрираната класа за тази възраст водят и до покани за тяхно участие и в международни турнира. Вече имат три поименни покани за участие в Турция, Сърбия и Полша.
Момчетата, техните треньори и родители за пореден път изказват благодарността си към Община Ямбол за осигуряване на необходимите условия за участие в подобни изяви, а с постигнатите резултати доказват, че доверието към тях е оправдано.

Всички резултати:
Левски - Балкан - 64:55
Тигър Ямбол - Буба - 77:72
Тигър Ямбол - Балкан - 75:54
Тигър Ямбол - Левски - 80:63
Буба - Балкан - 76:56
Левски - Буба - 66:81


Индивидуалните награди за най-полезен състезател според треньорите отидоха при:
Ямбол - Марк Шопов
Буба - Даниел Хинков
Левски - Ивайло Скрински
Балкан - Иван Воденичарски

Untitled Document