yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document
ПРЕСТИЖНИ МАЧОВЕ НА ЯМБОЛ U13 В ИСТАНБУЛ
8 декември 2019

Баскетболният отбор на Ямбол U13 се завърна от Истанбул. Макар и програмата им да претърпя изменение момчетата изиграха два стойностни мача, вторият срещу един от най-мощните клубове в Турция.
Ямболските деца се справиха чудесно. Влязоха смело в здрава битка с отбора на Анадолу Ефес. Според хората, с които говорихме в момента те са най-добрият клуб в Турция в работата с подрастващите - имат два шампионски отбора за 2019. Нашите момчета проявиха шампионски характер като се справиха и с пътуванията на големи разстояния в убийственият трафик на турския мегаполис.
Учудиха представителите на турските отбори, че в един 60-70 хиляден град (толкова хора има на едно място в и около най-големия МОЛ в Истанбул), че е селектиран толкова качествен тим. Някои от момчетата впечатлиха скаутите на Анадолу Ефес и те откровено си признаха, че ако има възможност да бъдат натурализирани биха ги взели веднага при тях. Всичко това при положение, че баскетболистите в този турски клуб се селектират от цялата, повече от 80 милионна страна.
Малките ни баскетболисти, техните треньори и родители изказват благодарността си към Община Ямбол в лицето най-вече на кмета Валентин Ревански и неговият заместник Енчо Керязов за безусловната подкрепа за осъществяването на това мини турне. На вашата подкрепа, господа ще се нуждаят и за в бъдеще, защото тези трудолюбиви деца я заслужават с усърдието в тренировките и успехите, които носят на Ямбол, а и с добър пример за своите връстници.

 

Untitled Document