yambolbasketball.com
 
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
Untitled Document
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПОСЛЕДЕН МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЪБОТА,13 ЯНУАРИ 2018
ЯМБОЛ 88 @ ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ 108
стат | видео | резюме

видео | резюме
74-106
ЯМБОЛ
@
РИЛСКИ
17 ЯНУАРИ 2018
/СРЯДА/

18.00 ЧАСА
АРЕНА САМОКОВ
ЯМБОЛ vs. РИЛСКИ
СЪБОТА, 20 ЯНУАРИ 2018
ВИВАКОМ НБЛ, 15-ТИ КРЪГ

17.00 ЧАСА
ЯМБОЛ
ДИАНА АРЕНА
 
Untitled Document
ЕЛА И ТИ В ИНИЦИАТИВАТА "ИСТОРИЯТА Е ДВИЖЕНИЕ"
19 октомври 2017

 


Баскетболният клуб " Тунджа“ – Ямбол, заедно със специалистите от Регионален исторически музей – Ямбол, " играят " заедно в " Историята е движение”.

Това е най-новата инициатива, родена от разрасналото се партньорство между баскетболния клуб и музея, в която спортът има активна роля за популяризиране на културното ни наследство. В хода на цялата кампания ще набираме средства, с помощта на които да обособим в музея модерна зала за работа с деца.

Вярваме , че когато поискаме, нашите сърца могат да бъдат точно толкова големи, колкото спорта и историята. Че можем да надскочим себе си. Ела и ти!

Спортистите са вдъхновяващи и популярни. Истински герои на днешния свят. А историята пази спомена за много герои. Ако обединим паметта на миналото със силата на настоящето, ще сме в състояние да изградим по-добро бъдеще за нас и нашите деца!

Страстта е двигателят на нещата. Стартираме тази инициатива, за да покажем, че когато музеят гради отношения на доверие и сътрудничество чрез спорта, можем да " променим резултата " .

Кампанията " Историята е движение“ обединява редица събития.Очаквайте подробна информация за тях на сайтовете и фейсбук страниците на Регионален исторически музей – Ямбол и на Баскетболен клуб " Тунджа“. А към края на годината сме приготвили и специална изненада, която ще очарова истинските спортни фенове и ще ги накара да погледнат на историята с други очи .

Най-слънчевата, най-щастливата, най-страхотната кампания " Историята е движение” на РИМ – Ямбол и БК " Тунджа” – Ямбол е на старта.

Ти си на ход. 


Untitled Document