yambolbasketball.com
 
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
Untitled Document
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЪБОТА, 12 НОЕМВРИ 2017
ЯМБОЛ 75 @ РИЛСКИ 101
стат | резюме

7-ми 1-4 / 1-ви 5-0
ЯМБОЛ
vs.
БАЛКАН
18 НОЕМВРИ
/СЪБОТА/
18.00 ЧАСА
ДИАНА АРЕНА
ЯМБОЛ @ АТЛЕТИК
ЧЕТВЪРТЪК, 23 НОЕМВРИ 2017
КУПА "БЪЛГАРИЯ", 1-ВИ КРЪГ

15.00 ЧАСА
ТРИАДИЦА, СОФИЯ
 
Untitled Document
ЖРЕБИЯТ ЗА ФИНАЛИТЕ Е ЯСЕН
21 юни 2017

 


Изтеглен бе жребият за Финалния турнир на Държавното първенство за момчета до 14 години. Надпреварата ще се проведе в Ямбол от 27 юни до 1 юли.
Ямболският отбор воден от треньор Стойо Чолаков попадна в привидно по трудната предварителна група „А“. Там са още отборите на БУБА /София/ и Рилски Спортист /Самоков/, съответно № 1 и № 3 на редовния сезон в Западната елитна група, като и традиционно силния в тази възрастова група отбор на Доростол /Силистра/ - № 2 на Североизток.
Група „Б“ е оглавявана от най-силният отбор на Североизточния регион Черно море Тича /Варна/. В тази група в битка за полуфиналите ще влязат № 2 и № 4 на Запад Балкан /Ботевград/ и Левски /София/. Четвъртият отбор е Академик Бултекс 99 /Пловдив/ - втори в нашия Югоизточен регион.
Ямбол е смятан за един от фаворитите за спечелване на шампионската титла заедно с тимовете на БУБА и Черно море Тича. В битката за медалите обаче амбиции имат всичките участващи осем най-добри отбора в България.
Пожелаваме успех на младите ямболски баскетболисти. Тази формация на Ямбол преди два сезона стана Шампион на България за момчета до 12 години. През 2015 Финалите бяха във Варна, където Ямбол победи на полуфинала домакините от Черно море, а в битката за златото надиграха и БУБА.

 


Untitled Document
 
Untitled Document