yambolbasketball.com
 
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
Untitled Document
КУПИ АБОНАМЕНТНА КАРТА ЗА СЕЗОН 2015/2016
16 октомври 2015

БК „Тунджа“ – Ямбол пусна в продажба абонаменти карти за сезон 2015/2016 в НБЛ. За двадесет и първият пореден сезон на ямболския отбор сред баскетболния елит на България цената на масовите абонаментни карти е 35 лв.
За пенсионери и учащи сезонния билет е 25 лв.
За нашите привърженици, които искат да наблюдават мачовете на Ямбол от най-добрите места за тази цел в зала „Диана“, тези под ложата, стойността на картата е 45 лв.
Всички билетите, които ще се продават на касите преди всеки домакински мач на Ямбол ще са с фиксирана цена от 3 лв.
Закупуването на сезонен билет е най-сигурния и евтин начин да гледате баскетболните битки на Диана Арена, освен това ви е гарантирано вашето любимо място в митичната зала.
Абонаментната карта важи за един посетител и е само за домакинските мачове от редовния сезон 2015/2016.
В продажба са и ВИП Карти за ложата. Цената на този пропуск е 200 лв.
Абонаментните карти можете да закупите в офиса на Клуба в зала "Диана".
През настоящият сезон няма да се допускат в залата зрители с професионални фотоапарати (със сменяем обектив) и с видео камери. Снимането с такава техника по време на мачовете е абсолютно забранено, както и качването на фото и видео материали заснели моменти от баскетболната игра в социалните мрежи. Това може да става само с разрешението на Клуба или НБЛ при предварително договорени отношения.
Това не се отнася за направени снимки и видео с лични смартфони и любителски фото апарати, но само от зрителските места, а за най-малките ни фенове и от игралното поле след края на мача.

КУПИ СЕЗОНЕН БИЛЕТ, СТАНИ ЧАСТ ОТ ОТБОРА!


Untitled Document
 
Untitled Document