yambolbasketball.com
 
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
Untitled Document
МИЛЯН ПУПОВИЧ СЕ ПРЕСЪЕДИНИ КЪМ ЯМБОЛ !!!
29 септември 2015

Милян Пупович е новият играч на Ямбол. 210 см. / 32 г. сръбски център пристигна в града ни и се присъедини към ямболския отбор. На фона на финансовите възможности на клуба трансфера на един от най-силните центрове в българското първенство за последните два сезона е направо сензация.
Преди да пристигне в Ямбол Пупович е провел част от предсезонната си подготовка с отбора на Игокея /Босна/.
Милян Пупович спечели с отбора на Черно море Порт Варна турнира за купата на България през изминали сезон и бе включен в „символичната петица“ на тази надпревара. Преди да се върне във Варна Пупович бе част от Левски, но финансовата криза в „синия“ отбор го принуди да напусне.
През сезон 2013-14 сръбският баскетболист пристигна в България подписвайки договор с Черно море Порт Варна. Средните му статистически показатели от 14.9 точки, 8.9 борби и стрелба от игра 57.4 % за 26.9 мин. бяха впечатляващи. Силните му игри накараха специалистите да го обявят за най-добрият център в българското първенство.
Ямболските привърженици на баскетбола ще видят Милян Пупович в действие вече с екипа на Ямбол още на 2 октомври /петък/ в мач от предсезонната ни подготовка. От 18.00 часа на Диана Арена ще пристигне амбициозния тим на Берое. Ямбол договори и още един домакински предсезонен мач. На 4 октомври /неделя/ от 17.00 часа ще ни гостува Черно море Порт Варна.


Untitled Document
 
Untitled Document