yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

ЯМБОЛ СРЕЩУ ЛЕВСКИ В КОНТРОЛЕН МАЧ. МАРШАВЕЛСКИ ПРОПУСКА "ЗВЕЗДИТЕ"
20 февруари 2014

Ямбол ще изиграе с Левски контролен мач преди започващият на 27 февруари турнир за Купа „България 2014“. Мачът ще се проведе на 22 февруари / събота/, от 17.00 часа в тренировъчната зала на Арена Армеец. Той се явява част от подготовката на ямболският отбор за отговорното изпитание. Треньорите решиха мачът да се изиграе при отворени врати и всеки, който желае, може да го наблюдава. Както е известно нашите момчета ще излязат в четвъртфинален двубой от това съревнование срещу Балкан. Мачът с отборът от Ботевград ще се проведе на 27 февруари /четвъртък/ от 18.00 часа в столичната зала „Универсиада“, която приема турнира за Купата. През седмицата, в сряда Ямбол бе планирал и друг подготвителен мач с отборът на ИУ-Варна, но той пропадна поради невъзможност варненци да осигурят за него баскетболистите играещи и за Черно море Порт Варна.
Междувременно се разбра, че Костадин Маршавелски няма да участва в „Мачът на Звездите“ от родното първенство, който ще се играе на 23 февруари /неделя/ от 18.30 часа във Варна. Центърът на Ямбол дълго време лекува неприятна контузия, която му попречи да вземе участие в двата официални мача на отборът ни през февруари срещу Рилски Спортист и Черно море Порт Варна. Не доброто му моментно физическо състояние накара ръководството на ямболския тим да помоли НБЛ Маршавелски да пропусне демонстративния мач. В него участие ще вземе Павлин Иванов. Той ще участва и в конкурса по „забивки“, в който негови опоненти ще бъдат Павел Маринов от Балкан, Симеон Илиев от Черно море Порт Варна и чужденците Джеймс Анакриън – Спартак Пл. и баскетболистът на Рилски Спортист – Върнър Тейлър.
В „звездният мач“ ще има още едно участие на ямболски представител. Старши треньорът на нашият тим Юлиян Радионов ще се събере отново със своите стари съотборници от Черно море – Соди. Големият отбор на варненци в периода 1997-2000 година, който на два пъти спечели шампионската титла на България и три пъти националната купа ще изиграе шоу мач от две части по 7 минути с отборът на Българите от „Мачът на Звездите“. Юли Радионов бе част от славния тим на варненци през сезон 1999-2000, когато печели Купата на България.



Untitled Document
 
Untitled Document