yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

ЩАСТЛИВИ ДЕЦА СЛЕД СРЕЩАТА ИМ С ЯМБОЛСКИТЕ БАСКЕТБОЛИСТИ!
20 фервуари 2013

В сряда след обяд баскетболистите на Ямбол отново посетиха своите малки приятели от ОУ „П.Р.Славейков”. Над 70 деца от едно от най-реномираните основни училища в града ни посрещнаха своите любимци още на централния вход на учебното заведение с усмивки и протегнати за автографи ръчички. Баскетболистите ни трудно се придвижиха до спортния салон, защото нетърпението на децата ги бе извело извън спортното съоръжение. Всяко от тях искаше да докосне и да се снима с баскетболистите ни.
Вече по-успокоени, в училищния салон малчуганите изслушаха думите отправени към тях от капитанът на Ямбол Станислав Говедаров. Той им обясни, че трябва да полагат много усилия в ученето и задължително да спортуват, а тези от тях, които имат талант за някакъв спорт да се запишат в съответните клубове и да започнат да тренират активно. След думите на капитанът съотборниците му демонстрираха част от баскетболните си умения пред децата. Най-деен бе Браян Ормън, който атрактивно и с голямо удоволствие забиваше топката в коша.
Някои от децата участваха и в занимателни игри заедно с баскетболистите ни. Победителите в тях спечелиха пропуск за предстоящият мач на Ямбол с Черно море. Шестокласничката Ива спечели пък срещу Мартин Дурчев надстрелването от наказателната линия.
В смях и с много усмихнати и щастливи детски личеца продължи визитата на ямболските момчета в училището. Общата снимка накрая запечата детската радост от двучасовата среща.
Баскетболистите на Ямбол не пропуснаха и да се видят с децата със специални грижи и потребности за тяхното обучение. За тях бяха купени и поднесени много подаръци. На никого не бе отказан автограф и снимка. Накрая всички си пожелаха успех в очакване на нови още по-вълнуващи срещи.



yambolbasketball.com
Untitled Document