yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document
В ПРОДАЖБА СА АБОНАМЕНТНИ КАРТИ ЗА НОВИЯ СЕЗОН
9 октомври 2012

От днес, 9 октомври, в офиса на баскетболен клуб „Тунджа”-Ямбол са в продажба абонаментни карти за редовен сезон 2012-2013. Всеки закупил сезонен билет ще има запазено място на трибуните на Диана Арена. Цената на картата е 35 лева, а тези, които искат да наблюдават изявите на ямболските баскетболисти от най-хубавите места, тези под ложата ще трябва да заплатят 45 лв. Сезонният пропуск важи само за домакинките мачове на Ямбол от редовния сезон. Според новият начин на провеждане на първенството в НБЛ те ще са 13 или 14. Колко ще са тези двубои на ямболският отбор на собствен терен ще зависи от класирането му след завършването на първите два етапа. Ако след тях Ямбол е между първите пет отбора те ще са 13. Ако нашите заемат място в класирането след петото, домакинските ни срещи ще са 14.
Предимството да притежавате сезонен билет е и в това, че ще получите и отстъпка в цената. Единичният билет за мач ще е с цена 3 лева, а за притежателят на абонаментна карта, разбита по мачове излиза 2.50 лева.
Тези от вас, които се сдобият с сезонен билет освен, че ще си спестят чакането на дълги опашки пред касите на залата ще подпомогнат и клуба с това, че в неговата каса, преди началото на сезона ще постъпят свежи пари подпомагащи дейността му.
Ако наистина сте от най-ревностните ни фенове не пропускайте възможността да си закупите сезонен билет! Това е още един от начините да покажете привързаността си към отбора и каузата, която заедно споделяме.






yambolbasketball.com
Untitled Document