yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 26-ти кръг
23 март 2024 /събота/ | Ямбол
ЯМБОЛ 79 vs. ЛЕВСКИ 80
видео | стат

7-ми 11-15 | 8-ми 10-16

LIVE
видео | стат

vs.
СЕЗАМ НБЛ
27 март 2024
/сряда/,
18:00 ч.
з. Диана | Ямбол
ЯМБОЛ @ БЕРОЕ
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 28-ти кръг
6 април 2024
/събота/,
19:00 ч.
з. Общинска | Ст. Загора
 
Untitled Document
МАРТО, КАЖИ НИ "ДА" НА НАШЕТО ЖЕЛАНИЕ!
9 септември 2012

От 21-ви септември в Ямбол ще се проведе силен международен турнир. С него нашият клуб ще отбележи 10 години от спечелването на шампионската титла и 50 години от първото влизане на отбора ни в баскетболния елит на България.
Освен тези забележителни годишнини баскетболният ни клуб ще отдаде заслужено внимание на много баскетболни личности донесли тези успехи, а с това станали легенди и влезли в залата на славата на ямболският баскетбол.
Как се става легенда? Няколко са доводите. Да си постигнал успехи за времето, в което си играел. Да си бил добър баскетболист със съществен принос за тези успехи. Да си бил пример за подражание както на игрището така и извън него. С други думи да си бил голяма личност. Има и още един съществен довод да попаднеш след легендарните и това е дълги години лоялност към клуба, който ти е дал възможност за изява. Има и още едно важно условие. Не можеш да станеш легендарен играч без обичта на публиката. Без да си спечелил нейната признателност.
Имената на легендарните ни играчи са много. Всеки голям за своето време. Едно момче обличащо екипа на Ямбол в четири сезона може да се превърне в легендарен играч за настоящето. Това момче притежава всичките тези качества изброени по-горе за да бъде такъв. Да бъде идолът на баскетболните малчугани на Ямбол. Това пораснало вече момче се казва Мартин Дурчев и играе с номер 34 в златисто-жълто. То може да се превърне от новата вълна легендарни играчи, ако отново отговори с „да” на желанието на всички в нашия град обичащи баскетболната игра отново да бъде с нас, като по-този начин отхвърли примамливи оферти от други клубове. Може да се превърне в легендарен играч, в каквито са се превърнали вече Станислав Говедаров и Юли Радионов.
Марто, кажи „да” на нашето желание да носиш отново екипа на Ямбол. Така ще се превърнеш в легенда на ямболския баскетбол. А да се наричаш такъв в баскетболен клуб с толкова големи традиции и успехи си е голяма привилегия. Ти можеш да си позволиш това. Само кажи „да” на нашето желание.








yambolbasketball.com
Untitled Document