yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

ВСИЧКИ ЗВЕЗДИ В ЯМБОЛ
21 март 2011

Ямбол ще бъде домакин на 8-то издание на мач на звездите от родното баскетболно първенство след възстановяване на проявата през 2004. Така нашият град за първи път ще приеме шоуто на най-силните и предпочитани от вота на феновете баскетболисти.
След като миналата година на Диана Арена се проведе финалният турнира за Купа „Леденика България”, сега организаторите на баскетболното шоу “ALL-STAR GAME” и Българска Федерация Баскетбол дадоха на Ямбол да приеме нова голяма проява. Това за пореден път показва за големия авторитет, с който се ползва баскетболният ни клуб в страната, за 66-те години традиция на този спорт в града ни, за великолепната и разбираща баскетболната игра ямболска публика, за вниманието и грижите, които се полагат от градското управление да се развира играта в Ямбол и да радва тя нашите съграждани. За да имаме възможност да наблюдаваме атракцията на „звездите” в нашата зала заслуга имат и хората от Управителният съвет на Клуба, които няма да пожалят средства да подарят на ямболските баскетболни фенове, това зрелищно представление, което те напълно заслужават заради това, че редовно пълнят Диана Арена, горещо подкрепят своите любимци, за тези верни на отбора наши привърженици живеещи с успехите и болката на баскетболния ни отбор.
Организаторите на „Мача на звездите” трябва да са спокойни за избора на града - домакин на шоуто и да очакват най-зрелищния и атрактивен мач от провежданите до сега, който ще стане факт не и без невероятната атмосферата в залата, която ще създадат присъстващите по трибуните.
Участниците в шоуто, баскетболисти, треньори и официални лица за пореден път ще усетят тръпката да бъдат на терена на фамозната Диана Арена и независимо от клубната си принадлежност трябва да са сигурни в гостоприемството на нашите съграждани.
Ямбол чака с нетърпение звездното шоу и ще го направи истинско!

yambolbasketball.com