yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

БИЛЕТИ ОТ ДВА ЛЕВА САМО В ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА
17 март 2011

На традиционният седмичен брифинг даван от спортно-техническото ръководство на БК „Тунджа” – Ямбол пред ямболските медии произлезе новина съобщена от Любомир Керемедчиев касаеща закупуването на билети за домакинските баскетболни мачове на Ямбол.
От двубоят ни в събота от 17.30 часа с Черноморец – Бургас до края на сезон 2010-11 билетите от 2 (два) лева за ученици и пенсионери ще бъдат пускани само в предварителна продажба. Това ще става всеки делничен ден от 10.00 до 17.00 часа и до 15.00 часа в деня на мача в офиса на клуба или на касите на зала „Диана”.
Непосредствено преди началото на всеки баскетболен двубой на Ямбол, в продажба ще има билети само по 3 и 4 лева. Ако пенсионери и учащи не са си закупели билет от 2 лева предварително, а разчитат да направят това непосредствено преди влизането си в спортната зала за мача, то те няма да ползват намаление в цената на билета.
За прилагането на тази мярка от Клуба се аргументират с това, че желаят да създадат навици у привържениците ни да закупуват билети предварително, като по този начин да се избегнат големите опашки непосредствено преди започването на мачовете и ще се спести времето и неудобството от чакането на тях.
Другата причина е тази, че се злоупотребява с преференциалната цена на билета от 2 лева давана за нашите фенове от социално по-слабата част на обществото ни и от нея се възползват и зрители, за които тя не е предназначена. Не е логично повече от 80 % от закупените билети до този момент да са с цена 2 лева.
Припомняме също така, че тези от вас които искат да наблюдават срещите на Ямбол от местата под ложата ще трябва да закупуват билет от 4 лева.
Надяваме се, че този начин за продажба на билети ще бъде възприет от вас, верните ни привърженици. Това е с цел да се спазват установените от БК „Тунджа” правила за влизане в спортна зала „Диана” за баскетболните мачове на Ямбол, за събиране на повече приходи от спортното мероприятие, които единствено отиват за издръжката на клуба и не на последно място да не се ощетяват лоялните и правомерно закупуващи билети други наши привърженици.
Благодарим за разбирането.

yambolbasketball.com