yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

ТРАВМИРАН ГЛЕЗЕН И ГРИП ВАДЯТ СТАНИСЛАВ И ЮЛИ ОТ МАЧА С ЛЕВСКИ
10 февруари 2011

Ямбол ще излезе срещу Левски в петък без двамата от основните си играчи. След като капитанът ни Станислав Говедаров пропусна предишният мач със Спартак Пл. поради травма в глезена се разбра, че няма да се рискува с неговото здраве и той няма да облече екипа и срещу „сините” от София. Контузията му е такава, че ще се преценява от мач на мач дали ще взима участие.
За съжаление грипът не подмина ямболския отбор и през седмицата коварната болест е прихванал Юли Радионов. Той също няма да бъде на разположение на своя треньор за тежкото ни гостуване на актуалния носител на купата на България Левски. Баскетболистът ни с №7 също ще бъде съхранен и няма да се форсира неговото възстановяване в предвид още по-тежките двубои, които предстоят на ямболския отбор.
В отсъствието на двамата важни за представянето на тима ни играчи в стартовата петица за предстоящият мач ще бъде включен словенецът Давор Сатлер. За него това ще бъде третият мач, в който ще бъде стартиращ играч. Неговата роля ще бъде много важна тъй като опонента ни притежава силни плеймейкъри в лицето на най-добрият подавач и „крадец” на топки в Лигата Джейсън Кроу и националът Асен Великов. В този мач ще бъде дадено и повече игрово време и на Стойо Чолаков, който на няколко пъти прави добри включвания от пейката, от което Ив.Чолаков изрази задоволство и преценява моментната му форма на необходимото ниво за участие в подобни двубои.

 

yambolbasketball.com