yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

ФЕНОВЕТЕ НА ЯМБОЛ ЩЕ СА И В САМОКОВ!
19 октомври 2010

Добра новина има за нашите най-върли почитатели. За тези момичета и момчета, които пътуват за всеки мач на своя любим отбор при неговото гостуване из залите на България.
Ръководството на БК „Тунджа” – Ямбол успя да осигури транспорт за нашите фенове, които искат да подържат баскетболистите на Ямбол при техните гостувания, при това за целия сезон . В зависимост от това, колко наши фена пожелаят да посетят баскетболните мачове на Ямбол извън пределите на града ни ще се осигурява и автобус с необходимите за това места.
Автобус разбира се ще бъде осигурен още за първото гостуване на Ямбол, което е тази седмица. Нашите момчета играят в Самоков срещу Р.спортист. Мачът е на 22 октомври /петък/ от 18.00 часа. Всички желаещи да посетят този мач и да подкрепят своите любимци трябва да се запишат за това. Списъци ще бъдат съставяни в кафето на спортна зала „Диана”. За Самоков ще има автобус с 54 места. До този момент около 25 човека са в списъците за пътуване. До петък може да се включите в агитката съставена от нашите най-ревностни почитатели. Автобусът за Самоков ще тръгне от спортна зала „Диана” в 11.30 часа, петък, 22 октомври.
За това пътуване до Самоков няма да се заплаща транспорта, само входният билет за мача. С предимство обаче ще се ползват тези наши привърженици, които са членове на баскетболния клуб. Организиран член на клуба може да стане всеки един от вас независимо на колко години е. Записването става в офиса ни в спортна зала „Диана”.
Не пропускайте възможността да станете свидетели на мачовете на Ямбол и на вън. Там където баскетболистите ни имат най-голяма нужда от вас. С това може да станете свидетели на исторически двубои, които да останат завинаги във вашите спомени и да се превърнете в неделима част от отбора ни.
Нима ще пропуснеш този шанс? Не вярвам, че това е възможно!

yambolbasketball.com