yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

"СТАНИ ЕДИН ОТ НАС" !
25 септември 2010

Под мотото „Стани един от нас”, ръководството на Баскетболен Клуб „Тунджа” – Ямбол желае да привлече нови членове към организация. С ваша помощ, ние можем да укрепнем като клуб и като отбор.
Членството предлага редица предимства за всички привърженици на Ямбол. Да си член на клуба, означава да имаш право на глас и да вземаш решение за неговото бъдеше. По устав, членовете имат право да изразяват себе си като участват в Общото събрание. Те имат право да гласуват на изборите за президент на клуба, които се провеждат през 5 години, като всеки навършил 18 години, и който членува в клуба повече от една година може да упражни това си право на глас. Като член на Клуба имаш право да бъдеш предлаган, а в последствие и избран в ръководните органи на Клуба, както и за негов Президент.
Членовете могат да упражняват правото си на глас в Общото събрание. То е върховният ръководен орган на клуба, чиито решения трябва да се спазват от всички членове, а също и от хората в Управителния съвет и работещите за Клуба. Становището на членовете е от голямо значение, когато става въпрос как да се управлява клуба.
Да можеш свободно да изразяваш своята позиция за начина на ръководене на Клуба и да дадеш мнението си за неговото развитие в бъдеще е основната привилегия да станеш организиран член на БК „Тунджа” –Ямбол. Само така можеш с пълно основание да се чувстваш съпричастен с успехите и с гордост да заявиш – „Този отбор е и мой”.
Членовете на клуба имат право на отстъпка от цената на билетите и абонаментните карти за домакинските мачове на Ямбол, както и при закупуването на екипи и фен артикули. Те се ползват и с предимство при запазването на места в автобусите превозващи организирани групи наши фенове до други градове, в които играе ямболския отбор и отстъпка в цената на това пътуване. Имат предимство и при закупуване на билети от допустимата квота давана за наши привърженици от отбора, на който гостуваме. Ще бъдат винаги информирани за мероприятията, инициативите и процесите течащи в Клуба, както и за действията и решенията на органите ръководещи нашата организация.
Вие може да станете част от нашата история. Станете член на БК „Тунджа” – Ямбол, сега! Стани един от нас!
За по-подробна информация се обръщайте в офиса на Клуба в спортна зала „Диана”.
В най-скоро време ще бъде изработена и електронна страница в интернет за регистриране, с което и наши привърженици живеещи извън пределите на града ни ще могат да станат съпричастни към каузата на ямболския баскетбол.
Ще бъдат проведени и доста дискусии за тази инициатива и ползата от нея за клуба, отбора и всеки организиран член.

yambolbasketball.com