yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

КУПИ АБОНАМЕНТНА КАРТА, СЕГА!
23 септември 2010

В офиса на БК „Тунджа” – Ямбол в спортна зала „Диана” вече можете да закупите абонаментни карти за започващият на 16 октомври нов сезон в НБЛ. Цената на сезонният билет е 35 лева. С него може да се влиза на всичките 14-т домакински мача на Ямбол през редовен сезон 2010-2011. Пропускът не важи за ПЛЕЙОФИ 2011 на първенството, които ще започнат през месец май, както и за всички предсезонни или контролни мачове и всякакви други турнири, които ще се проведат на Диана Арена. Всека абонаментна карта ще гарантира по негов избор запазено място на трибуните за всеки свой притежател.
Освен масовите абонаментни карти ще бъдат пуснати в продажба и 80 абонаментни карти с цена 45 лева. Закупилите пропуски на тази цена ще имат запазени места в сектора под ложата.
За информация: на гърба на картата ще бъдат отбелязани сектора, реда и мястото, които сте си пожелали. Ще има и 14-т очертания, в които има конкретна информация, като номера на поредния ни домакински мач, датата на двубоя и съперникът на нашите момчета. На входа трябва да предоставяте абонаментната карта на проверяващият, който ще перфорира съответното място. Абонаментната карта е пропуск само за един човек за мача, които искате да посетите. Веднъж перфорирана картата може да бъде използвана чак за следващият домакински двубой на Ямбол.
Цените на абонаментните карти са продиктувани от цените на единичните билети, които всеки желаещ да присъства на двубоите на Ямбол ще закупува на касите преди мача. За ученици и пенсионери те са на цена 2 лева. Масовият билет е с цена 3 лева. На касите ще бъдат пускани и билети на цена 4 лева за местата под ложата. Техният брой в продажба ще зависи от това колко абонаментни карти ще бъдат закупени за този сектор тъй като местата са лимитирани до 94.
Предимството на закупилите сезонен билет е че няма да им се налага да чакат на големи опашки пред касите и ще имат любимо запазено място на трибуните. Така проявявате и съобразителност като пестите и пари. Привържениците ни с абонаментен пропуск ще имат предимство и при запазване на места в автобусите превозващи фенове до другите населени места, където ще играе Ямбол.
Всеки закупил абонаментна карта помага по този начин на клуба и се показва като един от най-верните му привърженици.
КУПИ АБОНАМЕНТНА КАРТА, СЕГА!

yambolbasketball.com