yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 26-ти кръг
23 март 2024 /събота/ | Ямбол
ЯМБОЛ 79 vs. ЛЕВСКИ 80
видео | стат

7-ми 11-15 | 8-ми 10-16

LIVE
видео | стат

vs.
СЕЗАМ НБЛ
27 март 2024
/сряда/,
18:00 ч.
з. Диана | Ямбол
ЯМБОЛ @ БЕРОЕ
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 28-ти кръг
6 април 2024
/събота/,
19:00 ч.
з. Общинска | Ст. Загора
 
Untitled Document

ХАЙДЕ, ЗЛАТИСТО-ЖЪЛТИ !!!
23 април 2010

Утре, 24 април, на баскетболистите на Ямбол им предстои един изключително важен мач. На Диана Арена те посрещат отборът на Левски. Победа в този последен домакински мач от редовния сезон със сигурност ни осигурява място в топ 4 и домакинско предимство в първия плейофен кръг. Ако надиграем опонента си в този двубой запазваме шансове да атакуваме и третото място в крайното класиране.
През сезона Ямбол и Левски изиграха три мача на полето на фамозната зала „Диана”. На 4 октомври 2009 в предсезонен мач в рамките на традиционния баскетболен турнир „П.Майсторов” ямболският тим надигра „сините” с категоричното 92-83.
В паметен сблъсък на 23 януари 2010, след две инфаркти продължения Ямбол отново се наложи над Левски с 114-112. В четвъртфинален мач за Купа „Леденика-България” левскарите се реваншираха и взеха победата с 70-62, което им позволи да спечелят и турнира.
Предстоящият мач отново обещава да бъде много емоционален. Нашите излизат с една единствена мисъл, победа и само победа. За баскетболистите от София на пръв поглед този мач няма значение, но комбинативният им предводител няма как да не е наредил в мислите си най-добрия според него вариант на класирането. Съперниците ни многократно изразиха готовността си да спечелят тази игра и ще излязат за това максимално мобилизирани. Ние също си пожелаваме да е така и нека го направят по същия начин както го сториха в Самоков. Така един евентуален успех ще ни бъде по-сладък.
Спектакъл очакват и ямболските фенове, които след победата ни във Варна и решителността на настоящият мач няма как да не напълнят трибуните. Те за пореден път ще дадат своя дан за доброто представяне на отбора и убедени сме ще получат пълното себераздаване и непримиримост в битката от своите любимци.
Момчета в златисто-жълто, в мачовете през сезона вие бяхте чудесни. С играта си спечелихте за баскетболната игра много свои нови почитатели. Заслужихте нашето уважение и преданост. Дарихте ни с не малко щастливи моменти. Изиграйте този мач така както само вие можете. Ако го направите, в което не се съмняваме, след последния съдийски сигнал ще се радваме заедно. Въпреки важността на този мач помнете, че това е само една игра, която трябва да носи удоволствие на хората по трибуните. Играйте за тези верни фенове и победата ще дойде. Добрите помисли винаги се възнаграждават, а и съдбата подсказа, че ви обича, защото вярва в това което правите.
Успех!!!


yambolbasketball.com