yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

КУПЕТЕ ТУРНИРЕН БИЛЕТ
3 март 2010

В продажба вече е турнирен билет, притежателят, на който може да наблюдава всичките мачове от надпреварата, която ще определи 56-ят носител на Националната купа „Леденика – България 2010”. Само срещу 10 лева ще имате уникалната възможност да гледате 8 супер мача с главни действащи лица най-силните баскетболисти подвизаващи се в нашето първенство. На стилно изработената корица е ликът на изгряващата ямболска баскетболна звезда Павел Маринов, тъй като този билет е насочен предимно към младата баскетболна аудитория. В специално изработен „джоб” са поставени четири билета за всеки един ден от авторитетният турнир. В различен цвят на всяка от ценните хартийки е написана датата, на която можете да я използвате. Със закупуването на турнирният билет си запазвате персонално място на трибуните на Диана Арена. Местата са в централните сектори „Б” и „Д”. Те се намират съответно на източната и западната трибуни. Тези от вас, които искат активно да подкрепят своите любимци им предлагаме местата в сектор „Д”, където се намира и мощната ямболска агитка. За по-тихите фенове са предназначени местата над ложата на сектор „Б”. Разбира се тези от вас, които в продължение на дълги години сядат на едни и същи места в залата ще могат да си закупят турнирният билет за тях.
Притежателят на турнирен билет не само ще има запазено място за всичките дни на състезанието, но и ще спести повече от 23 % от цената на единичните билети. Те ще бъдат на стойност 4 лева за първия ден и по 3 лева за останалите три дена. Ако закупите турнирен билет ще проявите и съобразителност, защото няма да чакате на дълги опашки за билет броени минути преди началото на мачовете. В предвид и на големият интерес към надпреварата дори е възможно и да не се сдобиете с желания пропуск.
Закупените от вас абонаментните карти в началото на баскетболен сезон 2009-10 не са валидни за този турнир.

КУПЕТЕ ТУРНИРЕН БИЛЕТ, СПЕСТЕТЕ ПАРИ И НЕРВИ ОТ ВИСЕНЕ НА ОПАШКИ. САМО ТОЙ ЩЕ ВИ ГАРАНТИРА МЯСТО В ЗАЛАТА И УЧАСТИЕ В ПРЕСТОЯЩИТЕ БАСКЕТБОЛНИ СПЕКТАКЛИ!
БЪДИ РАЗУМЕН, КУПИ!

yambolbasketball.com