yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

КУПИ СЕЗОНЕН БИЛЕТ! СТАНИ ЕДИН ОТ НАС!
30 октомври 2009

Баскетболен клуб „Тунджа” пусна в продажба абонаментни карти за домакинските мачове на Ямбол. Цената на сезонния билет е 30 лева. Съдържа 16 луксозни талона, персонализирани за всеки от домакинските мачове на ямболския отбор. 14 за редовния сезон, един за 1/8 финала за купа „България” и един, с който ще се влиза на всички домакинки мачове от Плейофи 2010. В действителност закупилият абонаментна карта ще влиза безплатно на мачовете от плейофите. Тези мачове могат да са минимум един и максимум осем. Всеки притежател на сезонен билет ще има място, избрано лично от него и ще избегне стоенето на опашка пред касите.
За тези от нашите фенове, които искат да наблюдават срещите от НБЛ от ложата, VIP картата ще им струва 200 лева. Те са лимитирани на 50.
Зрителите, които ще посещават баскетболните мачове на Ямбол ще останат приятно изненадани от това, че заедно с входния билет, които за възрастни отново струва 2 лева ще получат един много луксозен и с оригинален дизайн талон. На всеки от тях ще бъде изписан опонента на нашите, часа, датата и мястото на провеждане на двубоя. За всеки домакински мач ще бъдат отпечатвани точно по 500 такива талона. Закъснелите ще влизат в залата само с обикновения билет. Първите сто от вас сдобили се билет от касата ще получат талона с автограф от играч на Ямбол. В края на сезона, тези от вас, които предоставят в офиса на клуба събрани всичките тези талони издадени за домакинските мачове на Ямбол ще участват в томбола. Закупилите абонаментна карта автоматично се включват за участие в тази томбола.
Във фоайето на зала „Диана” ще можете да си закупите и оригинален екип на играч на нашия отбор и други фенски артикули.
Афишът, който ще ви приканва да посетите баскетболните спектакли също е с нов и много атрактивен вид.
Пожелаваме ви приятни изживявания с мачовете на ямболският отбор.

 

yambolbasketball.com