yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

"ЯМБУУУЛ" СПЕЧЕЛИ "THE GAME"!
16 май 2009

Победител в първият сезон на „ THE GAME” - играта на сайта за ямболския баскетбол е играчът, на който името на отбора е “ ЯМБУУУЛ”. Неговия тим събра от четирите етапа на играта общо 512 акции. Участвал е от самото начало на играта. От 28-те кръга той е спечелил 25 мача и е загубил най-малко от всички други участници – 3. Ефективността на всички баскетболисти от НБЛ, който е избирал е 3109. Втори, само с 4 акции по-малко (508) остана участникът с име на неговия отбор „ЦСКА”. Той е постигнал 24 победи и 4 загуби. Ефективността на играчите му е 3094. Трети е отбор „ХАСКОВО” с 485 акции.
Въпреки, че са четвърти в класирането „ДЕМОНИТЕ” са отборът с най-голяма ефективност на играчите си – 3259. Още един отбор има сбор на индекса на играчите избирани от него по-висок от 3000. Това са „ЧЕРВЕНИТВ БИКОВЕ” с 3099. Те са пети. Този отбор обаче е пропуснал първия кръг и може би това му е попречило да влезе в първата тройка. Великолепната шестица се допълва от „АВТОМАТИТЕ”.
Любопитно е, че победителят в играта не е печелил етап от нея. В четирите етапа лидери са следните отбори. Тимът с име „СТП” е печелил 1-я и 3-я етап, но в крайна сметка в генералното класиране остана чак на 16-то място. Победител във 2-я етап са „ЧЕРВЕНИТЕ БИКОВЕ”, а последния четвърти етап бе спечелен от „ДЕМОНИТЕ”.
Живот и здраве играта, която спечели много фенове ще продължи и през следващия сезон. Тогава нейните създатели, след като отстранят някои от несъвършенствата и ще дадат и награда на победителя. Ще има и някои изменения в нейните правила. По този начин ще искаме да я направим по-интересна и да дадем по-голям шанс на „разбирачите” да побеждават. За тази цел ще ограничим избираните играчи от един отбор да не бъдат повече от четирима. Десетте селектирани играчи ще имат лимит по постове. За да бъде приета една селекция освен съобразяване с бюджета ще трябва и да се състои от 4 гарда, 4 крила и 2 центъра. Също така програмата за всеки кръг така ще бъде съставяна от софтуера, че да се срещат помежду си първите 20 отбора във временното класиране.
Благодарим на всички участници в “THE GAME” този сезон и се надяваме и през следващото нейно издание да сте между тях.

yambolbasketball.com