yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document
СТОЙО, ПАВЕЛ И БАЙРЪНС-НАШИТЕ НА ПРОМО ТУРНИРА
30 септември 2008

Стойо Чолаков, Павел Маринов и Байрън Сандърс са нашите представители в благотворителния промо турнир, организиран от KFC и Националната баскетболна лига, със специалното участие на NBA легендата – Спенсър Хейууд. Билетите за него са вече в продажба в мрежата на Eventim /магазини Пикадили, магазини Globul , МСвят/ и онлайн на www.eventim.bg . Турнирът ще се проведе на 1 октомври 2008 /сряда/ от 19 часа в зала Универсиада и в него ще вземат участие 8 - те отбора от Националната баскетболна лига – Лукойл Академик, Балкан Ботевград, Евроинс Черно море, ЦСКА Интерлоджик, Рилски спортист, Спартак Плевен и Тунджа Ямбол. 8-те участници ще излъчат най-атрактивните си играчи, които да защитят името на отбора си и да покажат защо обичат магията наречена „баскетбол”. Тройките на осемте отбора ще играят на принципа стрийтбола, с елиминация за определяне на победителя в този мини вариант на лигата. Играят се мачове по 15 минути на един кош, по тройки баскетболисти. Мачът се свири от един съдия. Почивка между двубоите – 5 минути, едновременно на двете половини на игрището ще се играят четвъртфинали и полуфинали. Медали получават първите 4 отбора в класирането. Не се играе мач за трето място - двата отпаднали полуфиналиста взимат бронз. Победителят от финала получава злато, загубилият – сребро.
Победителите ще бъдат наградени лично от голямата баскетболна легенда Спенсър Хейууд, който ще дава и автографи за всички свои фенове.
Всеки закупен билет участва с уникалния си номер в томбола с награди – оригинални фланелки Jersey Champions на три отбора от NBA – Miami Heat , Washington Wizards , New Jersey Nets и New Orleans Hornets –тениски NBA , топки Spalding, ваучъри за продуктови награди от KFC , ваучър-талони за отстъпка при покупка от спортния онлайн магазин - And1 и др. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Евентим и на eventim.bg.
Събитието е част от глобална кампания на KFC и NBA Е urope Live Tour - „ Taste the game” , която се провежда в 8 страни в Европа – България, Турция, Дания, Холандия, Франция, Германия, Малта и Гърция. NBA Europe Live Tour е незабравимо преживяване за всички баскетболни фенове на „голямата” игра в Европа, на което KFC за трета поредна година е официален промоционален партньор.
Приходите от продадените билети KFC ще дари на БФБ /Българската федерация по баскетбол/ за закупуване на специални баскетболни колички за атлети с двигателни увреждания.
Със съгласието си за партньорство с NBA Europe Live , KFC България , показва своето отношение към важността на спорта в ежедневието на младите си потребители, както и желанието си за популяризиране на баскетбола и развитието му като атрактивен спорт сред тях.






yambolbasketball.com