yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 26-ти кръг
23 март 2024 /събота/ | Ямбол
ЯМБОЛ 79 vs. ЛЕВСКИ 80
видео | стат

7-ми 11-15 | 8-ми 10-16

LIVE
видео | стат

vs.
СЕЗАМ НБЛ
27 март 2024
/сряда/,
18:00 ч.
з. Диана | Ямбол
ЯМБОЛ @ БЕРОЕ
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 28-ти кръг
6 април 2024
/събота/,
19:00 ч.
з. Общинска | Ст. Загора
 
Untitled Document
ЯМБОЛ VS. ВАРНА, ПРЕДСЕЗОННИ МАЧОВЕ
5 септември 2008

В понеделник (8 септември) от 18 часа и във вторник (9 септември) от 11 часа баскетболистите на Ямбол ще изиграят първите си два предсезонни мача. В нашият град, на Диана Арена ще ни гостува отборът на Евроинс Черно море.
Тези двубои срещу много класния тим от Варна ще дадат прекрасна възможност на ямболските фенове да видят играта на новите американски баскетболисти на Ямбол Байрън Сандърс и Скот О'Галахър и да преценят тяхната класа.
Във Евроинс Черно море също има двама нови играчи от САЩ. Това са Майкъл Ърл и Кори МакКентош. Те играят на същите постове като и нашите и се очаква як сблъсък между тях. И двата съперничещи се отбора имат по още един чужденец. За нас това е преподписалият с Ямбол Кирило Скуматов, а за варненци ново привлеченото сръбско крило Желко Бойович. Ямболските баскетболни привърженици ще имат възможност да се насладят и на играта на най-добрите играчи на Ямбол и Варна за изминалия сезон Станислав Говедаров и Симеон Ценов. Ще видим и изявите на доста млади български таланти, на които през този сезон ще им бъдат дадени доста възможности за изява. Очаква се стартиращото леко крило за Ямбол през годината да бъде младежкият национал Павел Маринов, а да помагат на стартиращата ни гардова двойка са призвани започващият шестият си сезон за нас Стойо Чолаков и другият ни младежки национал Димитър Василев. В битката под кошовете новото име в Ямбол е дошлият от Сливен Стоян Петков. В Евроинс Черно море има изключително талантливи момчета излезли от продуктивната им школа. Александър Янев и Николай Колев вече са ни познати с добрите си игри. Предстои да разберем каква е класата на юношеските национали Тихомир Желев и Васил Кьосев. Варна запази в състава си Пламен Алексиев и Атанас Пенев и привлече бившият играч на Ямболгаз, центърът Николай Балев.
Въпреки все още ранния стадий на подготовка на отборите ни очакват интересни минути с баскетболистите на Ямбол и Варна.
Елате да видите новите американци на Ямбол и останалите ваши любимци.






yambolbasketball.com