yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

БАСКЕТ ШОУ НА ДИАНА АРЕНА
21 май
2008

На 27 май 2008 г. от 18 часа баскетболистите на Ямбол ще изиграят демонстративен мач с гостуващият в града ни отбор на Атлети в действие. Американският тим за втори път ще играе на Диана Арена. През есента на 2002 година в много силен състав, включващ класни баскетболисти те участваха на традиционния турнир „П.Майсторов”. На него „атлетите” оставиха много добро впечатление не само с баскетболните си изяви, но и с много откритото си и сърдечно отношение към у нашите привърженици /виж стат./. Макар и с различни баскетболисти при всички случаи и в този състав американците ще събудят у нас позабравените ни качества като човечност, благородство, позитивност. Този отбор на Атлети в действие е организиран и пристига в България благодарение на бившия играч на Ямбол Лоурънс Шарет и освен в Ямбол ще изиграе подобен мач и в Сливен.
За Ямбол участие ще вземат всички баскетболисти играли през изминалия сезон. Ще отсъства само заминалият за Украйна В.Река .
Организаторите на този мач предвиждат да се проведат конкурси за атрактивно забиване на топката в коша и за стрелба от зоната за три точки. Ще бъде дадена възможност и на двама зрители в залата да пробват късмета си със стрелба от центъра на игралното поле. Ако те отбележат кош от тази дистанция ще получат и специална награда от спонсорите на изявата.
Шоуто на Диана Арена ви е гарантирано. Заповядайте и вие да се забавляваме заедно и подобаващо да закрием сезона с надежда следващият да бъде по-успешен за Ямбол.






yambolbasketball.com