yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document
"НЕ СТЕ САМИ" И ЗА ЯМБОЛСКИЯ ТИМ
1 март 2007

Финансовата криза налегнала баскетболният отбор на Ямбол и алармирането за нея от ямболски и национални електронни медии отекна и в сърцата и умовете на нашите верни фенове. Много от тях изказваха мнения, от други постъпиха и конкретни предложения с какви действия и инициативи да се чуе и гласа на тях, тези заради които е създадена баскетболната и игра и заради които съществува и професионалния ямболски баскетболен отбор. В най-голяма степен усилията на състезателите и философията на техният треньор е била, е и ще бъде доставяне на удоволствие и поне малко щастие на хората присъстващи на Диана Арена – на някои от тях единствена радост в трудното им ежедневие.
Реален пример за съпричастност на привържениците ни към трудностите в баскетболния клуба пролича в последния ни мач срещу „Р.спортист”, в който те оцениха усилията на ямболските баскетболисти и ги възнаградиха със заслужили овации за отличната си игра и убедителна победа. От друга страна играчите ни проявиха морал въпреки непрофесионалното отношение към тях. Направиха го най-вече за верните си привърженици и да покажат, че на тях може да им се вярва. Разбра се, че трудностите могат да сплотяват и да се покаже нагледно и девиза на този сайт – „Един град, един отбор”!
Да се върнем към инициативите, с които феновете искаха да напомнят за себе си и да се чуе гласа им. В сайта публикувахме писмото изпратено на електронната ни поща. На него откликнаха и други и беше създадена организация всеки, които желае от присъстващите на мача със „Сливен” да дадат макар и символично своята парична помощ за отбора. Други подеха инициатива в урната да се пускат билетите закупени за мача, като на обратната им страна да напишат по нещо в подкрепа на тима. Имаше и предложения за символична подкрепа за окичване с мартеници на разцъфнало клонче от плодово дръвче за успехи и берекет. Всичко това можеше спокойно да се реализира, но накрая се стигна до това, че най-голямата подкрепа може да се даде, ако се напълни Диана Арена със зрители закупили билет за мача със „Сливен”. Още повече, че опонента ни е достатъчен дразнител за това.
Чакаме Ви в петък на Диана Арена да окажем необходимата мощна подкрепа и съпричастност.






yambolbasketball.com