yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

НОВ ИГРАЧ В ЯМБОЛ
14 ноември 2007

Нов баскетболист тренира с Ямбол. Това е 19 годишният Валентин Йонов. През миналият сезон той е играл за юношите на Левски и е водил подготовка с професионалния отбор на „сините”. Валентин е висок 190 см. и играе като плеймейкър. Младият баскетболист ще изкара пробен период в ямболския отбор преди И.Чолаков да реши да ли да го остави. В същото време друг наш играч влезе в лазарета. След трайно контузеният Д.Хорозов и неизлекуваният от болките в гърба Д.Ангелов и резервният ни плеймейкър В.Живкович се травмира. Сърбинът изкълчи жестоко глезена си и по предварителни прогнози ще почива две седмици. Това автоматично го вади от игра за следващите ни два двубоя със Спартак и Левски. Мачът в Плевен ще пропусне и Д.Ангелов, поради споменатите проблеми в гърба.
Между временно се постигна договорка между БК”Тунджа” и БК”Тигър” други двама млади баскетболисти да играят за Ямбол. Това са Мартин Раднев и Методи Илиев. Двамата са на по 19 години и ще се състезават с двоен лиценз. По този начин освен за професионалния отбор те ще могат да участват и в мачовете на юношите на БК”Тигър”.
Продължава офанзивата по пристигането в града ни на имащият договор и състезателна картотека с нас Вадим Река. След многобройни разговори с представители на министерства и ведомства има изгледи украинецът да акостира в Ямбол в най-скоро време. Това обаче няма да стане толкова скоро, че да може да замине с новите си съотборници за Плевен и да вземе участие в мача със Спартак.






yambolbasketball.com